Bedrijfsmascotte Matchhamster
Dit is Brandon, de bedrijfsmascotte van Matchhamster, een internationale start-up op het gebied van  intellectueel eigendom. Ik heb Brandon ontworpen aan de hand van Matchhamster's bestaande logo. Brandon is een flexibel karakter dat op verschillende manieren kan worden ingezet.
Voor Matchhamster heb ik over een periode van twee jaar als content designer gewerkt, op projectbasis. Ik heb veel visual materiaal gemaakt en daarnaast meegeholpen met de layout en navigatie van de website.
Explainer visuals
Voor Matchhamster's diensten heb ik explainer visuals ontworpen. De vier tegels hieronder refereren naar zo'n dienst. Matchhamster rapporteert beeld- en tekstduplicaten op het internet en kan illegale kopieën verwijderen.
Datarapportage
Voor de grote klanten van Matchhamster heb ik op maat gemaakte datarapportages vormgegeven. Het gaat hier om internationale persbureaus waarvan de data vertrouwelijk is. Het rapport hieronder is een voorbeeldversie. Het geeft goed weer hoeveel informatie op één pagina past met behulp van consistente en logisch georganiseerde vormgeving.  
Op zoek naar krachtige beeldtaal voor jouw project?
Door goede beeldtaal komt een project letterlijk tot leven. Geef mij gerust een belletje of stuur een bericht om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.
Back to Top