Bel mij gerust om je vraag voor te leggen: 
☎︎ 06-26971585 
Of email naar: info@flexdenken.com
Werkwijze 
Graag help ik je met de vertaalslag van inhoud naar beeld. Wil je weten hoe dit creative proces verloopt? Dat is goed uit te leggen aan de hand van drie fases. 
Fase 1: van vraag naar concept. We bekijken wat jouw wensen zijn en hoe we daar het beste invulling aan kunnen geven. 
Fase 2: van concept naar constructie. In deze fase kan ik duidelijk laten zien wat ik voor ogen heb zonder alle details ingevuld te hebben. 
Fase 3: van constructie naar uitwerking. Op dit punt zijn alle inhoudelijke keuzes gemaakt en de voorkeuren uitgesproken. Hier werk ik alles uit tot het uiteindelijke resultaat. Tevreden? Dan is het werk klaar voor gebruik! 
Kosten
Prijzen variëren al naar gelang de snelheid waarmee het werk af moet zijn en de grootte van de opdracht. Ik maak daarom altijd een offerte op maat. Mijn uurtarief is 75 euro. Een grove richtlijn voor een enkele illustratie is 250 euro.
Achtergrond en context
Mijn studie-achtergrond is communicatie design en autonome kunst. Ik werk als freelancer, projectmatig. Naast werk in opdracht geef ik les in adobe software en content design aan HBO studenten. Ik draag graag kennis over en ik vind het inspirerend om mij te verdiepen in andermans denkproces. Hoe komt informatie over? Wat zijn de triggers? 
Sinds ik mij kan herinneren creëer ik. Ik schrijf gedachten op en teken ideeën uit. Mijn inspiratiebronnen zijn filosofie, psychologie, neurologie, persoonlijke ontwikkeling en de relatie tussen lichaam en geest. Op het kruisvlak van deze gebieden heb ik mijn eigen materiaal ontwikkeld. Meer hierover vind je op www.flexdenken.com.
Back to Top